هماهنگکننده امور پژوهش و فناوری استان فارس در بازدید از تپه پوستچی: این کاوش ها نیازمند به همکاری همه دستگاه های متولی است.
بازدید مشاور استاندار فارس و هماهنگکننده امور پژوهش و فناوری از کاوش تپه پوستچی؛ کاوشهایی همچون تپه پوستچی نیازمند همکاری همه دانشگاههای متولی است.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل دانشگاه هنر شیراز: دکتر رزمجو مشاور استاندار فارس و هماهنگکننده امور فناوری از سایت کاوش تپه پوستچی که توسط تیم باستانشناسی دانشگاه هنر شیراز صورت میگیرد، بازدید نمودند.
در این بازدید که مکان در حال کاوش توسط تیم باستانشناسی دانشگاه هنر شیراز در حال بررسی و کاوش میباشد دکتر عرب رئیس تیم باستانشناسی ضمن ارائه گزارش و خوشآمدگویی در حین بازدید گفت: این کاوش مرحله چهارم از این تپه باستانی است که با همکاری ادارات همچون میراث فرهنگی، شهرداری و دانشگاه هنر شیراز در حال انجام میباشد. کشف ابزار کار- اسکلت در این مرحله ما را به جزئیات جدیدتری امیدوار نموده است.
دکتر عرب در ادامه گفت: امیدواریم پس از کاوش، بررسی و مطالعات این ابزارآلات و بقایا چگونه زیستن در آن دورههای بخصوص را به ما نشان دهد.
رکتر رزمجو مشاور استاندار ضمن ابراز خرسندی گفت: جای بسی تعجب و شگفتی است که در دل شهر شیراز ضمن اینکه چنین تپه باستانی و جایگاهی وجود داشته که به مدد و علم اعضای تیم باستانشناسی دانشگاه هنر این کشف محقق شود. جایی که کمتر به فکر انسان خطور پیدا کند.
وی بیان نمود این کشف میتواند غیر از اینکه نوعی تمدن دیگر را به نمایش بگذارد میتواند به عنوان یک سایت پژوهشی- علمی- و گردشگری مد نظر قرار گیرد جایی که هزینه چندانی نخواهد داشت.
وی در آخر پس از تقدیر و تشکر از گروه کاوش و بازدید از بخش دیگر با دکترسرداری مسئول بخش دیگر برداشت و کاوش در حین برداشت به گفتگو پرداخت.
دکتر سرداری از اعضای تیم کاوش در قسمت دیگر این مجموعه؛ ضمن خوشآمدگویی گروه بازدید کننده بیان داشت در اینجا به چند لایه دوره باستانی رسیدهایم که دیوارههای آن حکایت از چگونگی سیر تاریخی در این مکان هستیم از جمله چیدمان این قسمت به نظر میرسد که خانه های اولیه این مکان و چیزی همانند چاله آتش، ابزار الات- دیوارههای خانه می تواند ما را به دوره ای بسیار با قدمت برساند.
هماهنگکننده امور پژوهش و فناوری فارس، در پایان به این نکته اشاره کرد که کاوشهای امثال تپه پوستچی که به همت باستانشناسان بومی صورت میگیرد مستلزم همکاری بیشتر و حمایت بیشتر دستگاههای متولی در استان است. که امیدواریم با چنین کاوشهایی رونقی به جامعه علمی و پژوهشی داده شود که بحث گردشگری را نیز خود به خود تقویت مینماید.
فصل چهارم کاوش به مدت 45 روز توسط گروه باستان شناسی دانشگاه هنر شیراز انجام خواهد گرفت.