واحد تغذیه دانشگاه ورودی نیمسال اول 97-96

اطلاعیه واحد تغذیه دانشگاه
قابل توجه دانشجویان گرامی ورودی نیمسال اول 97-96

• محل های توزیع ناهار :
  1. ساختمان شماره 1، چهارراه ادبیات، سلف سرویس ساختمان شماره 3 دانشکده علوم.
  2. ساختمان شماره 2، خیابان شهید عابدی، نبش کوچه شماره 9، دانشگاه هنر شیراز.
  3. ساختمان شماره 3، چهارراه خیرات، نبش سینما شیراز، دانشگاه هنر شیراز.
  • محل توزیع شام:
وعده شام و صبحانه در خوابگاه های متمرکز که از سوی دانشگاه و دفتر شورای نظارت بر خوابگاه‏های غیر دولتی  شهرستان  شیراز اعلام گردیده توزیع می‏گرد، بنابراین  وعده شام و صبحانه غیر از خوابگاه‏های متمرکز به دلیل عدم وجود سلف سرویس مرکزی در دانشگاه، صرفا با تحقق شروط زیر امکان‏پذیر است:
  1. موافقت پیمانکار غذا.
  2.  تعداد سفارش غذا در هر شب بیش از 30 پرس باشد.
نکته 1: کلیه مسایل مربوط به واحد تغذیه بصورت متمرکز و صرفاً توسط سرکار خانم هاشمی کارشناس تغذیه  پیگیری و رفع خواهد شد و کلیه مراجعین ملزم هستند به ایشان مراجعه نمایند.
نکته 2: رزرو غذا بصورت 48 ساعته برای دانشجویان فقط از طریق سیستم اتوماسیون تغذیه صورت خواهد گرفت.

1396/6/26 12:09