نقش آفرینی کانون فرهنگی نمایش دانشگاه هنر شیراز در ایام نوروز

در اسفند گذشته با همکاری معاونت اجتماعی نیروی انتظامی فارس( اداره پلیس فتا) و کانون فرهنگی نمایش دانشگاه هنر شیراز، طی برگزاری جلسات مشترک نسبت به تهیه نمایشنامه و اجرای تئاتر صحنه ای بر اساس  بررسی پرونده های پرجرائم با موضوع آسیب های اجتماعی در فضای مجازی اقدامات اولیه صورت گرفت. کانون نمایش پس از تهیه نمایشنامه و تمرینات فشرده قبل از ایام تعطیلات نوروز به کارگردانی آیدا مفخمی، نویسندگی مریم یاراحمدی ، بازیگری امیرحسین پروردی نژاد، نسرین محب، طراحی و گریم مانا گل رنگی و منشی حنانه میر حسن پور پنج اجرا در اماکنی از قبیل حافظیه، دروازه قرآن و... به نقش آفرینی پرداختند که مورد استقبال میهمانان نوروزی واقع شد. لازم به ذکر است بیست دقیقه از نمایش مذکور در شبکه استانی فارس پخش شد.

1395/1/24 10:52

5.6/10 (تعداد آرا 15 نفر )