دانشگاه هنر شیراز در دوازدهمین نمایشگاه فرش فارس

حضور پر رنگ گروه فرش دانشگاه هنر شیراز در دوازدهمین نمایشگاه فرش دستباف فارس در نمایشگاه گلستان در تاریخ 30- 24 بهمن ماه 1394
امسال نیز مثل دوره قبل دانشجویان رشته فرش دانشگاه هنر شیراز با برپایی غرفه در این نمایشگاه به ارائه دستاوردهای خود در زمینه بافت ، طراحی و رنگرزی پرداختند. این نمایشگاه طی شش روز از ساعت 16 لغایت 21 پذیرای بازدید کنندگان از نمایشگاه بوده و در این مدت میزبان بزرگان فرش آقایان مهندس حسن زاده معاون تولید مرکز ملی فرش ایران، دکتر چیت سازیان رییس انجمن علمی فرش ایران ،آقای عابد رییس شرکت سهامی فرش ایران، آقای تورج ژوله، مهندس عباسی رییس اداره فرش فارس و آقای دکتر عسگری رییس دانشگاه هنر شیراز ،آقای دکتر عرب معاون دانشجویی و جناب پورزرین معاون آموزش و پژوهش دانشگاه هنر بود.

1394/12/10 08:26

9.2/10 (تعداد آرا 5 نفر )