جشن دانش آموختگی نخستین گروه از باستان شناسان دانشگاه هنر شیراز

جشن دانش آموختگی نخستین گروه از دانشجویان دانشگاه هنر شیراز،
دیشب با حضور مسولان این دانشگاه برگزار شد.

مطبوعات فارس/پرستو برکتی- دکتر علیرضا عسکری ،رئیس دانشگاه هنر شیراز در جشن دانش آموختگی دانشجویان رشته باستان شناسی این دانشگاه، گفت:کار یک باستان شناس مطالعه در آثار گذشتگان و یادمان های تاریخی در جهت شناسایی هویت ملی و بازسازی فرهنگ های باستانی است.

وی افزود:روشن کردن گذشته هر جامعه از جهت مسایل اقتصادی،فرهنگی،اجتماعی،سیاسی و یا مذهبی بر عهدی باستان شناس است.

رئیس دانشگاه هنر شیراز با بیان اینکه پیشینه های تاریخی هر کشوری میراث آن کشور محسوب می شود،افزود:این پیشینه ها زمینه ای برای جذب توریست و کمک به صنعت گردشگری خواهد بود.

دکترعلیرضا عسکری ادامه داد:بسیار خرسندیم که همزمان با ایام مبارک شعبان جشن دانش آموختگی اولین گروه از دانشجویان رشته باستان شناسی و چهارمین سال تاسیس دانشگاه هنر شیراز را جشن می گیریم.

این مقام مسئول اافزود:پیشکسوتان و مسولان کشوری و استانی امروزی همه روزگاری را در همین دانشگاه هنر شیراز که در گذشته دانشگاه شیراز بود به علم اندوزی مشغول بودند.

وی با اشاره به اینکه کشور ایران در پیش از اسلام نیز نظام علمی پیشرفته ای داشته است،افزود:ایران مهد تمدن مشرق زمین است و شهر شیراز یکی از شهرهایی است که شناسنامه علمی اش برای دنیا روشن و شناخته شده است.

دکتر عسکری عنوان کرد:بسیاری از میراث فرهنگی کشور را مدیون دانشمندان و بزرگانی هستیم که برای توسعه تمدن اسلامی تلاش نموده اند تا این تمدن به یک تمدن جهانی تبدیل شود.

وی با تاکید بر اینکه ارزشهای علمی و فرهنگی در همه قرن ها دارای اهمیت زیادی بوده و باید تداوم داشته باشد،افزود:نخستین گروه از باستان شناسیان دانشگاه هنر شیراز در کنار حافظ این سرچشمه علم و ادب و معرفت ایران زمین فارغ التحصل می شوند و ما نیز با ایجاد کانون فارغ التحصیلان با این افراد در ارتباط خواهیم بود.

رئیس دانشگاه هنر شیراز با اشاره به اینکه دانشگاه هنر چهارمین دانشگاه هنر در کشور است،افزود:این دانشگاه در سال 92 فعالیت آموزشی خود را آغاز  نموده و هم اینک دارای 300 دانشجو در 5 رشته و بیش از 100عضو هیات علمی ناپیوسته و 10عضو پیوسته می باشد.

وی در پایان  اهداف و چشم اندازهای دانشگاه هنر شیراز را بلند و مدون ارزیابی کرد و اظهار داشت: امیدواریم به همت داشتن استادان،هیئت علمی و دانشجویان خوب و هنرمند این دانشگاه گام های بلندتری در مسیر علمی و پیشرفت استان فارس و کشور بردارد.

گفتنی است،در پایان دانشجویان رشته باستان شناسی سوگند یاد کردند که در کار خود نهایت دقت و خدمت را داشته باشند،همچنین به رسم یاد بود هدایایی به دانشجویان این رشته اهداء شد.

1395/3/6 14:21