اخبار برگزاری کارگاه پوستر صلح

برگزاری کارگاه پوستر صلح

این کارگاه که یکی از رویدادهای بخش تجسمی همایش ملی اخلاق مهار جنگ، اخلاق صلح و اخلاق عفو و دوستی بود. شنبه چهارم اردیبهشت ساعت 9 تا 18  با حضوراستادان گرافیک عبدالرضا اثنی عشری، محمد علی کریمی پور و فرهاد نادری در دانشگاه هنر شیراز برگزار شد. آیین افتتاحیه این کارگاه با حضور و سخنانی چند از معاونین آموزشی، دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی وامور بین الملل دانشگاه کلیدخورد. آغازبه کار این کارگاه تخصصی گرافیک با تبیین خط مشی همایش و رویکردهایی که منجر به تولید یک اثر مفهومی و فاخر در قالب پوستر می شود توسط استادان کارگاه همراه شد. لازم به ذکر است که تولیدات فاخر این کارگاه پس از داوری به  موزه صلح ارسال می گردد. همچنین نمایشگاهی از این آثار جهت همزمان با اختتامیه همایش ملی برگزار خواهد شد.

1395/2/7 13:01

9.3/10 (تعداد آرا 4 نفر )