اجرای پرفورمنس صلح توسط دانشجویان دانشگاه هنر شیراز

(1396/2/4) گزارش تصویری:
اجرای پرفورمنس صلح توسط دانشجویان دانشگاه هنر شیراز
دانشجویان دانشگاه هنر شیراز در حاشیه  اختتامیه نمایشگاه پوستر ها و نقاشی های بخش هنری همایش بین المللی نقش ادیان در اخلاق صلح ، عفو و دوستی به اجرای پرفورمنس صلح پرداختند..
به گفته روابط عمومی دانشگاه هنر شیراز ،گروه تئاتر دانشگاه هنر شیراز دیروز در حاشیه اختتامیه این همایش و در جمع علاقمندان به اجرا و هنرنمایی هنر زیبای خود پرداختند.

دکتر علیرضا عسکری رئیس دانشگاه هنر شیراز در حین برگزاری این نمایش گفت: تئاتر، آیینی ترین هنر جهان است و از زمان پیدایش، دست مایه ی نمایش آیین ها و سنت های مردمی بوده که آن را بازی و تماشا می کردند.

وی افزود:تئاتر یگانه هنری است که ضبط نمی شود و مثل نقاشی امکان بازبینی ندارد. و مثل شعر یا داستان در قالب واژه ها، ثبت نمی شود.

وی در پایان گفت: هنر تئاتر در ایران پیشینه‌ای دراز دارد و دانشجویان هنرمند دانشگاه هنر نیز با توانمندی پای در این عرصه نهاده اند تا گوشه ای از حرفهای خود و مردم را در رابطه با صلح و دوستی در ادیان الهی در معرض نمایش عموم بگذارند.